Välkommen till NTM:s integritetscenter!

NTM värnar om din integritet. Här hittar du information om hur vi behandlar personuppgifter och data. Vi förklarar hur och varför vi samlar in data, hur den används och visar på hur du kan påverka hur vi behandlar dina personuppgifter.

Persondata2022-05-23 10:10

Som en av Sveriges största koncerner för lokal media når vi många användare varje dag. Det fria ordet är grunden för vår verksamhet. Vi arbetar enligt de pressetiska reglerna och enligt tryck- och yttrandefrihetsgrundlagarna, och tar ansvar för allt vi publicerar.

NTM består av olika typer av medier - utöver våra läsare så har vi tittare, lyssnare och deltagare. Vi ger ut flertalet dagstidningar digitalt och i print med välkända namn som Norrköpings Tidningar, Upsala Nya Tidning, Corren och NSD m fl. Vi ger ut superlokala tidningar, tematidningar och affärsmagasin. Vi tillhandahåller tryckeritjänster, distributionstjänster och bedriver e-handel. Vi värnar om det lokala samhället och arrangerar därför också många möten och event varje år.

Persondata hos NTM
Ditt förtroende är viktigt för oss. Vårt mål är att du ska känna dig trygg när du lämnar din data till oss. Personuppgifter är all information som kan användas för att identifiera en enskild person. Vi vidtar åtgärder för att säkerställa att dina personuppgifter och övrig data alltid är skyddade hos oss och att behandlingen sker i enlighet med gällande dataskyddsregler och våra interna riktlinjer och rutiner.

Vårt mål är att skapa en så bra upplevelse som möjligt för dig som är besökare på våra webbplatser och för dig som använder våra tjänster. Vi använder oss av data och data som klassas som personuppgifter för att ge dig en bättre användarupplevelse och för att kunna hantera dina prenumerationer och medlemskap samt för att anpassa våra webbplatser utifrån hur du och alla våra besökare använder våra sajter och tjänster.

I menyn på den här sidan hittar du vår personuppgiftspolicy där du kan läsa mer om hur vi hanterar personuppgifter. Du hittar också kontaktuppgifter till kundservice och kontakt till dataskydd om du har några ytterligare funderingar.